Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Paritalo | 2h, avok, kph, s, vh, eteinen, lasitettu terassi

Suovatie 19 B, Varisto, Vantaa

Hinta

359 500 €

Koko

66,6 / 69,7 m²

Vuosi

2024

Rapattu puurunkoinen paritalo, tuulettuva alapohja, kaukolämpö sekä ilmalämpöpumput, vesikiertoinen lattialämmitys, lasitetut terassit, autokatos, huoneistoissa tehokas ja toimiva pohjaratkaisu. Avara olohuoneen ja avokeittiön arjen keskus, josta käynti lasitetulle terassille – tilava kylpyhuone, oma sauna, vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa huoneissa, liukuovikaapistot sekä makuuhuoneessa että eteisessä, lämmin ulkovarasto, kylmä ulkovarasto, autokatospaikka sekä pihapaikka. Keittiön tasot ovat graniittia, komposiittiallas, induktio keittotaso, integroidut astianpesukone sekä mikroaaltouuni, eteisessä käytännöllinen ja tyylikäs laattalattia. Huoneiston lasitetulla terassilla nautit aamukahvit tai kuuntelet sateen ropinaa ja avaamalla lasituksen, astut nurmikolle puuhastelemaan, grillaamaan tai vaikka aurinkoa palvomaan. Huoneistoon toteutetaan valokuitu ja huoneistossa on asennettuna ilmalämpöpumppu viilennyksellä, jonka avulla voit säätää huoneiston lämpötilaa tilanteen mukaan. Autokatoksen lohkolämmityspistokkeen voit vaihtaa sähköauton latausyksiköksi, kaapelointi on valmiina. Huoneistoon kuuluvaan lämpimään varastoon käynti sisäänkäyntiterassilta, kylmä varasto autokatoksen yhteydessä. Ota yhteyttä ja varaa aika esittelyyn. Osku Rautiainen Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner 050 913 1292 osku@solidhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80358198
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, kph, s, vh, eteinen, lasitettu terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
66,6 m²
Muiden tilojen pinta-ala
3,1 m²
Kokonaispinta-ala
69,7 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Asuinpinta-ala on 66,6 m2 ja käsittää olohuoneen, keittiön, makuuhuoneen, vaatehuoneen, eteisen, kylpyhuoneen ja saunan. Asuinpinta-ala 66,6 m2 laskettu rakennuslupapiirustukseen merkityistä huonekohtaisista pinta-aloista. Muiden tilojen pinta-ala on 3,1 m2 ja käsittää lämpimän varaston / teknisen tilan. Rakennuslupapiirustukseen merkitty huoneiston kokonaispinta-ala on 68 m2. Pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu SFS 5139-standardin mukaisesti. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siten olla rakennuspiirustuksissa ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2024
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

359 500,00 €

Velaton hinta

359 500,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

434,09 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vuoden 2024 kiinteistövero 435,09 euroa per huoneisto. Kotivakuutus henkilökohtaisten sopimusehtojen mukaan. Varainsiirtovero 3,0 % velattomasta hinnasta. Kohteessa ei ole asuttu, joten tietoa tarkoista asumiskustannuksista ei ole saatavilla. Lämmityskustannukset riippuvaisia omista kulutustottumuksista, käyttösähkökustannukset oman kulutuksen mukaan. Vesi, jätevesi ja jätehuoltokustannukset määräytyvät HSY:n hinnaston mukaan ja ovat riippuvaisia omista kulutustottumuksista sekä valituista palveluista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Valokuitunen Oy, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Lasitettu terassi. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Huoneistot Suovatie 19 A ja Suovatie 19 B muodostavat molemmat omat 1/2 määräosat kiinteistöstä. Huoneistojen A ja B kesken tehdään hallinnonjakosopimus, jossa mm. määritellään kummankin huoneiston hallinnassa olevat piha-alueet sekä yhteiset alueet, sovitaan kiinteistön kustannustenjakoperiaatteista, sovitaan kunnossapitovastuun jakautumisesta rakennuksen sekä huoneistojen osalta, sovitaan yhteiskäytössä olevien alueiden ja talotekniikan huollosta sekä mahdollisten korjauskustannusten jakoperiaatteista, sekä sovitaan kiinnitysten hakemisesta. Mikäli Valokuitu-yhteyttä ei ole asennettu kaupanteon hetkellä, toimittaa myyjä väliaikaisen 5G-yhteyden ostajan käyttöön. Ajoittain lentomelua. Kts. Lentomelukartta. Asunnoissa on RJ 45 kaapelointi sekä antennikaapelointi. Data/ antenni pisteitä on olohuoneessa 2 kpl ja makuuhuoneessa 1 kpl. TV signaali tuodaan kuidun kautta. Talossa ei ole perinteistä TV- antennia.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 16.12.2033, Lisätiedot: E-luku 105
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Kaukolämpö, käyttöpaikka 312502 HSY (vesiliittymä, jätevesiliittymä, hulevesiliittymä), 52127148/331562204
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Kuivissa tiloissa seinät on tasoitettu ja maalattu. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu paitsi oven puoleinen seinä, joka on maalattu kosteuden kestävällä maalilla. Sauna on paneloitu lämpöhaapa- paneelilla. Pintamateriaalit (lattia): Olohuoneen, makuuhuoneen, vaatehuoneen lattia on laminaattia. Lattiamateriaali ulottuu koko huoneen alalle, myös kaapistojen alla. Eteisen, kylpyhuoneen ja saunan lattia on keraamista laattaa. Kylpyhuoneen ja saunan lattia on vesieristetty. Pintamateriaalit (katto): Asuintiloissa katot on levytetty 2* kipsilevyllä, tasoitettu ja maalattu. Kylpyhuoneessa ja saunassa katto on levytetty kipsilevyllä, alaslasku on paneloitu lämpöhaapa- paneelilla. Saunassa on XPS eriste katossa.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Graniitti.
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin (Poisto ulos), astianpesukone ja mikroaaltouuni
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli ja maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys ja Kodinhoitoon tarkoitettu kaapisto ja työtaso altaineen
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto, kylmä ulkovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-14-5-21
Tontin pinta-ala
600 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Tontti on huoneistojen A ja B yhteinen. Määräosien hallintaoikeus kirjataan hallinnanjakosopimukseen.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 450000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: 1. Johto rasite (092-2021-K24) 2. Johto rasite (092-2021-K25) 3. Johto rasite (092-2021-K26)
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, puh. +358 9 83911, Kielotie 28, 01300 Vantaa
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Osku Rautiainen, 050 913 1292, osku.rautiainen@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Varisto, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Osku Rautiainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.