Takio LKV [A]
Takio LKV [A]

Kerrostalo | 3 h + avok + kph + p

Melkonkatu 7 B, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

380 000 €

Koko

71,5 m²

Vuosi

1977

Tämä toimivapohjainen kolmio sijaitsee ensimmäisessä asuinkerroksessa, mutta ei katutasossa. Juuri remontoitu avokeittiö avautuu ruokailutilaksi, joka sulautuu luontevaksi osaksi olohuonetta ja tarjoaa mukavasti tilaa perheen arkeen ja yhteisiin hetkiin. Keittiöremontin yhteydessä maalattiin asunnon kaikki seinät ja katot. Molemmissa makuuhuoneissa on runsaasti kaappitilaa, ja huoneet ovat riittävän tilavat parisängylle. Ikkunoista avautuvat näkymät tuovat luonnon läheisyyden osaksi asumista. Lauttasaari on tunnettu erinomaisesta sijainnistaan Helsingin keskustan läheisyydessä sekä ympäröivän meren tarjoamasta tunnelmasta. Alueella on monipuolinen valikoima palveluita ja loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja liikkumiseen. Tervetuloa tutustumaan tähän asuntoon ja Lauttasaaren rauhalliseen elämäntyyliin! Esittelypyynnöt ja lisätiedot: Tia Silván KED, KiLAT SKVL – Laatukoulutettu asuntomyyjä p. 041 537 6075 | tia.silvan@takiolkv.fi Takio LKV, Gyldenintie 9, 00200 Helsinki

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80353948
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h + avok + kph + p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
71,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/6
Rakennusvuosi
1977
Vapautuminen
3 vkoa hyväksytystä ostotarjouksesta.

Hinta

Myyntihinta

380 000,00 €

Velaton hinta

380 000,00 €

Neliöhinta

5 314,69 €/m²

Vastike

Hoitovastike

536,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

536,25 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksu: 30 €/kk/hlö on ennakkomaksu, tasaus kulutuksen mukaan. Vesimittarit otettu käyttöön 1.7.2023. Vedentasaukset: kylmä 4,067 m³ ja lämmin 5,759 m³. Saunamaksu: A-talon uima-allas + sauna 30 €/kpl ja B-talon sauna 20 €/kpl. Autopaikat: kylmä 35 €/kk ja lämmin 40 €/kk.Sähköauton lataus 0,20 €/kWh Varastovuokra 1 €/kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Sisään tultaessa on erillinen välieteinen. Parvekkeen lasitus osakkaan vastuulla. Parvekkeelle on asennettu lämpölamppu. Koko asunnon seinät ja katto maalattu valkoiseksi 2024. Asunnossa on parketti, jossa paikoin käyttökulumaa. Kaikissa ikkunoissa on sälekäaihtimet.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ikkunoissa olevat sälekaihtimet sekä kaapistot. Parvekkeen seinässä oleva lämpölamppu sisältyy myös kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA Welho, 10 M, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kiinteistön kuntoarvio Nexon Consulting Oy 2011 Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus Sitowise Oy 2018 Katto, kuntotutkimus 2023
Asbestikartoitus
  • Ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa tulee aina varmistua sisältääkö purettavat tai remontoitavat materiaalit asbestia. Osakas teettää ja kustantaa huoneiston asbestikartoituksen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu vuoden 2024 alkupuolella - lopputarkastus suoritettu 11.4.2024. Nyt toiminnallinen avokeittiö, joka yhdessä ruokatilan ja olohuoneen kanssa muodostaa eheän kokonaisuuden. Varusteet: jääkaappi/pakastin, liesituuletin (aktiivihiili), upotettu induktioliesi ja erillisuuni sekä astianpesukone, teräksiset tiskialtaat. Runsaasti pistorasioita ja himmennettävät työtasovalaistus. Ikea-kaapistot ja lajittelujärjestelmä. Välitila ja työtasot laminaattia. Kiinteä sähköistetty saareke.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on remontoitu 2010 ja taloyhtiön LVIS-remontin yhteydessä 2022 uusittiin nousut. Varustus: peilikaappi lev. 85 cm, pesuallas jonka alla 60 cm lev. laatikosto, INR Niagara-suihkuseinät, pk-liitäntä, korotettu Gustavsberg-wc-istuin vaimennetulla kannella, Oras-käsisuihku ja sekoittaja, rättipatteri ja poiskytkettävä lattialämmitys. Pinnat: Seinässä 20x20 laatta (väri: verde) ja lattiassa 10x10 laatta (väri: milk coffee).
Olohuoneen kuvaus
Olohuone yhdistyy saumattomasti avokeittiöön ja tekee tilasta avaran ja valoisan. Ikkunoissa sälekaihtimet.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa alkuperäiset, mutta siistit kaapistot. Huoneet ovat tilavia sillä molempiin mahtuu parisänky. Luoteen puoleisissa ikkunoissa sälekaihtimet.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Eteisen ja makuuhuoneiden kaapistot ovat alkeräiset. Häkkivarasto tarjoaa lisätilaa säilytykseen.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
91-31-0136-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Kontu Kirkkonummi, Marja-Leena Arhima-Oinonen, marja-leena.arhima-oinonen@kontuoy.fi, 040 701 7146
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: 2 rakennusta (A- ja B-rappu), kussakin 1 porraskäytävä • huoneistokohtaiset varastot • uima-allas + sauna A-rapussa, sauna B-rapussa • pesutupa ja mankeli B-rapussa • väestösuoja A-talossa • ulkoiluvälinevarasto. Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiön hallinnassa on 6 autopaikkaa. Taloyhtiön lainat (maalämpö, kaukokylmä ja LVIS-saneeraus) ovat hoitolainoina. Lainoja ei ole jyvitetty huoneistokohtaisiksi lainaosuuksisksi eikä ne ole maksettavissa huoneistokohtaisesti pois. Yhtiö on tehnyt esisopimuksen taloyhtiön omistaman tontin määräalan myynnistä vakavaraiselle tunnetulle rakennusyhtiölle. Yhtiön suunnitelmana on hoitaa em. lainat tästä kaupasta saaduilla varoilla. Tontin määräalan myynnistä ylijäävä osuus on suunniteltu käytettäväksi julkisivuremontin kuluihin. Kaupan toteutuminen vaatii kaavamuutoksen voimaantulon. Tällä hetkellä tehdyn esisopimuksen osalta kaavamuutosprosessi on keskeneräinen. Taloyhtiön kiinnitykset: 3 350 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 30 Parkkipaikkoja: Autotallit: osakkeina.

Tehdyt remontit
2001 Patteri- ja linjasulkuventtiilit • 2003 Kattopinnoitteiden uusiminen • 2006 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen • 2007 Lämmitysjärjestelmän tasapainotus • 2010 Kylpyhuoneiden viemäröinnin ja kylpyhuoneiden kunnostaminen (2009-2010) • 2012 Julkisivuelementtien saumojen uusiminen ja pihakannen osittainen uudistus • 2013 Autolämpötolppien uudistus ja porrashuoneiden valaistuksen uusiminen • 2014 Lukitusuudistus • 2017 Ilmanvaihtokanavien puhdistus • 2021 Siirrytty maalämpöön • 2022 Ilmanvaihdon parantaminen, linjasaneeraus, sähkömittarit autotalleihin, viilennystekniikan runkoputki sekä sähkö- ja tietojärjestelmän uusiminen.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen 2022–2027 mukaisesti:
2023 Katon kuntotutkimus • 2023–2024 Porrashuoneiden, pesulaan ja uimahalliosastoon johtavien käytävien maalaus • 2022–2025 Julkisivu- ja parvekeremontin suunnittelu ja peruskorjaus • 2025–2026 Ulko-ovien uusiminen • 2026 Hissien peruskorjaus/uusiminen
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 20.07.2032, Lisätiedot: Kiinteistöön asennettiin 2021-2022 maalämpöpumppu (vesikertoinen patterilämmitys) .
Tontin koko
4 612 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiö on tehnyt esisopimuksen taloyhtiön omistaman tontin määräalan myynnistä. Yhtiön suunnitelmana on hoitaa em. lainat tästä kaupasta saaduilla varoilla. Tontin määräalan myynnistä ylijäävä osuus on suunniteltu käytettäväksi julkisivuremontin kuluihin. Kaupan toteutuminen vaatii kaavamuutoksen voimaantulon.
Kaavoitustiedot
Taloyhtiön omistaman tontin määräalan myynistä tehdyn esisopimuksen osalta kaavamuutosprosessi on keskeneräinen. Tarkemmat tiedot Helsingin kaupunki, Arkkitehti Heidi Siitonen p. 09 310 421 20 tai https://bit.ly/3nWMgLI
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Melkonkatu 7

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Lähellä useita ruokakauppoja: Lidl 650 m, S-market 640 m ja K-Supermarket 550 m.
Kauppakeskus Lauttis päivittäispalveluineen kävellen n. 1,5 km päässä. Vattuniemen alueela monia ruokaravintoloita.
Alueella on hyvät liikenneyhteydet. Metroasema n. 1600 m | Melkonkujan bussipysäkki n.10 m linja nro 21| Upeat pyörätiet niin itään kuin länteenkin.
Lauttasaaressa on useita päiväkoteja ja kouluja, mm. Helsingfors stad Drumsö lågstadieskola, Helsingin kaupunki Lauttasaaren ala-asteen koulu, Lauttasaaren yhteiskoulu ja lukio.
Merenrannan läheisyys luo upeat puitteet niin lenkkeilyyn, auringonpalvontan kuin lintubongailuun.
Tiedustelut
Tia Silván, 041 537 6075, tia.silvan@takiolkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tia Silván

KED, KiLAT, SKVL - Laatukoulutettu asuntomyyjä

Takio LKV [A]

Takio LKV [A]
Takio LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Gyldenintie 9,
00200 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.