Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Puutalo-osake | 2-3h, k, khh, kph, s ja wc (yj:n muk. 2h + k + s + khh + harrasteh + varastot)

Vellamonkatu 3b, Hermanni, Helsinki

Hinta

645 000 €

Koko

88 m²

Vuosi

1898

Hyppää mukaan todelliseen suomalaiseen tarinaan tässä idyllisessä ja täydellisesti saneeratussa puutalossa, jonka juuret ulottuvat yli sata vuotta taaksepäin vuoteen 1898. Tämä ainutlaatuinen koti luo tunnelmaa ja tarjoaa kokemuksen, jota modernimpi talo ei voi tarjota. Viehättävä historiallinen havina ja modernit mukavuudet kohtaavat tässä ainutlaatuisessa puutalo-osakkeessa, keskellä Helsingin sykettä. Kodissa yhdistyvät luontevasti vanhan puutalon henki ja nykypäivän mukavuudet, jotka yhdessä luovat tasapainon, joka on sekä ylellinen että kodikas. Kodin sydämeksi muodostuu olohuone, jossa lautalattia ja alkuperäiset hirsiseinät tuovat tilaan lämpöä ja kodikkuutta. Tässä kodissa on hienosti säilytetty elementtejä, jotka kertovat rakennuksen pitkästä historiasta. Upea, tilava ja valoisa keittiö jatkaa samaa linjaa olohuoneen kanssa ja keittiö on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla. Keittiössä on hienosti otettu huomioon työskentely- ja säilytystilan tarve ja sen lisäksi tilaan mahtuu hienosti suurempikin ruokaryhmä. Yläkerran makuuhuone sijaitsee keittiön vieressä. Alakerran tilat koostuvat kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen ja saunan lisäksi harrastetilasta, jossa on runsaasti tilaa esimerkiksi omien henkilökohtaisten projektien toteuttamiseen. Nykyisellään tila toimii makuutilana. Kirsikkana kakun päällä on vielä asunnolle kuuluva oma piha-alue, jossa on mukava chillailla ja grillailla kevään ensimmäisistä auringonsäteistä pitkälle syksyyn. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja ympäristöä kunnioittava. Kiinteistö on yksi harvoista, joka on säilynyt aikojen saatossa ja on nyt täydellisesti entisöity nykyajan standardeilla. Käytettävissäsi on viehättävä piha-alue, joka tarjoaa rauhoittavan hetken kaupungin hulinasta. Saneerauksen yhteydessä on rakennukseen tehty suuri investointi tulevaisuuteen ja käytössä on maalämpö, joka pienentää asumiskustannuksia sekä säästää ympäristöä. Tässä osakeyhtiömuotoisessa puutalossa moderni teknologia kohtaa perinteisen rakennustaidon. Kauniisti hoidettu piha-alue tarjoaa rauhallisen keitaan keskellä kaupungin vilskettä. Sijainti on erinomainen - rauhallinen katu, joka silti sijaitsee lähellä kaikkea, mitä Helsinki tarjoaa. Palvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit, ovat kävelyetäisyydellä. Alueella on hyvät liikenneyhteydet; raitiovaunu- ja bussipysäkit ovat aivan vieressä, ja myös metrolle on lyhyt kävelymatka. Autoilijan arkea helpottaa oma autopaikka, sekä helpot kulkuyhteydet pääväylille. Tällaisia koteja ei usein tule vastaan, joissa puutalon henki on yhdistetty näin kauniisti kunnostuksen tuomiin rajattomiin mahdollisuuksiin. Tämä koti on sinulle, joka arvostat idyllistä tunnelmaa yhdellä Helsingin parhaista asuinalueista etkä halua tinkiä nykypäivän mukavuuksista. Myynti ja esittelyt: Katja Lampinen kiinteistönvälittäjä LKV, partner Bo LKV Helsinki, Kruununhaka p. 044 243 3744 I katja@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20054677
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-3h, k, khh, kph, s ja wc (yj:n muk. 2h + k + s + khh + harrasteh + varastot)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
88 m²
Kokonaispinta-ala
88 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukaan pinta-alat ovat tarkastusmitattuja.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, tarkistusmitattu
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1898
Käyttöönottovuosi
1898
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

645 000,00 €

Velaton hinta

645 000,00 €

Neliöhinta

7 329,55 €/m²

Vastike

Hoitovastike

528,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

528,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

- Tonttivuokra sisältyy vastikkeeseen. Tonttivuokran tarkistus perustuu elinkustannusindeksiin. - Sähkön kulutuksen osakkeenomistaja maksaa tuottajalle suoraan huoneistokohtaisten mittareiden mukaan ja jokainen osakkeenomistaja huolehtii oman sähköliittymänsä järjestämisestä ja kustannuksista - Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti - Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Yhtiö hallitsee vuokrasopimuksen nojalla n. 800 m2 suuruista määräalaa Helsingin kaupungissa sijaitsevasta kiinteistöstä 91-21-674-3 ja omistaa ja hallitsee sillä sijaitsevia rakennuksia. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, puu, lämpöpumppu
ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Hirsi
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu, puu
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: suihku, wc
Kaksi kylpyhuonetta.
WC-tilojen kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu, puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu, puu
Säilytystilojen kuvaus
Asuntoihin 1 ja 2 kuuluu asunnon tai rappusten alapuolella sijaitseva varastotila.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Omatoiminen: Jukka Laksola
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 4

Tehdyt remontit
Rakennus on peruskorjattu vuosina 2013-2017 (maalämpö, patteriverkosto, koko sähköverkosto, viemäröinti ja käyttövesiputket, julkisivu osin uusittu ja kunnostettu, ikkunat, ulko-ovet ja lukot uusittu, uusi tuuletettu kattorakenne (konesaumattu peltikate), koneellinen poistoilmanvaihto, lisälämmöneristys, uusittu vesirännit ja syöksytorvet, asbestikartoitus)
2022 Roskalava rakennettu
2023 Maalämpöpumpun huolto
Tulevat remontit
2025 Julkisivun maalaus
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
800 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
16 688,55 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Senaattikiinteistöt
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2050

Asunto Oy Helsingin Vellamonkatu 3b

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiseen huoneistoon kuuluu yhtiöjärjestyksen karttaliitteeseen 1 merkitty pihalla sijaitseva autopaikka, joka on numeroitu asuinhuoneistoa vastaavasti. Autopaikoista ei peritä erillistä vastiketta eivätkä ne muodosta asuinhuoneisto-osakkeista erillistä osakeryhmää.
Pihan kuvaus
Asuntoihin 1 ja 2 kuuluu lisäksi piha-alue, joka on merkitty yhtiöjärjestyksen karttaliitteeseen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Hermanni, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lampinen Katja

kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.